Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Jaarbeurs Lievegem 2019

tot - Sportcentrum Den Boer, Zomergem

Jaarbeurs blaast 72 kaarsjes uit!

Van vrijdag 8 tot en met maandag 11 november 2019 organiseert Lievo samen met haar partners de 72ste jaarbeurs en 31ste autoshow in de hallen van sportcentrum Den Boer en aanpalend paviljoen.

Met de 72ste editie van de Jaarbeurs en de 31ste Autoshow in aantocht wil Lievo doorgaan op het elan van het afgelopen jaren. De jaarbeurs is meer dan ooit in de ban van kwaliteit, beleven en verrassen. Dit wordt consequent doorgezet in het aanbod van standhouders, inrichting van de beurs, aankleding van de standen en de diverse activiteiten.

Foto Jaarbeurs Lievegem

Standhouders

Naast de vaste waarden van de beurs verwelkomen we ook tal van nieuwe standhouders uit branches als bouw, renovatie, decoratie, meubelen, auto's, motoren, fietsen, vrije tijd, wijnen, reizen, kledij, juwelen en kunst. Voor de 31ste autoshow zijn er 9 automerken te bewonderen: Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Citroën, BMW, Mazda, Toyota, Ford en Dex (nieuw, of bijna nieuwe wagens). De lijst met standhouders van dit jaar vind je terug bij de exposanten (deze lijst wordt vlak voor de aanvang van de beurs online geplaatst).

"De gezelligste beurs van het Meetjesland."

Al benieuwd hoe dit er allemaal zal uitzien? Op zoek naar nieuwe ideeën voor huis of tuin? U bent aan het bouwen of verbouwen? U bent toe aan een nieuwe wagen? Of wilt u gewoon een gezellige uitstap maken? Dan heten wij u van harte welkom op 9, 10 en 11 november, in het sportcentrum “Den Boer” waar we samen gaan voor een weekend vol sfeer, gezelligheid en beleving!

3 centrale hotspots

Ook dit jaar wordt er gewerkt met drie centrale hotspots, die verspreid staan over de beurs. In de 'Apero y Vino' kunnen bezoekers terecht voor een aperitiefje met tapas, in de 'Barista Bar' wordt er heerlijke koffie met gebak geserveerd en aan diverse foodtrucks is er eveneens heel wat lekkers te verkrijgen.

Foto Jaarbeurs Lievegem

Openingsuren

  • Vrijdag 8 november vanaf 20 uur (Klantenavond: enkel toegankelijk op uitnodiging)
  • Zaterdag 9 november van 14 tot 21 uur
  • Zondag 10 november van 11 tot 20 uur
  • Maandag 11 november van 14 tot 19 uur

Activiteiten

Kom naar één van onze upcoming events...

Bekijk alle evenementen

© Lievo, 2024 Design by Emilie Lippens, Code by webflow