Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Jaarbeurs Zomergem 2017

tot - Sportcentrum Den Boer, Zomergem

Jaarbeurs blaast 70 kaarsjes uit!

Vorig jaar trokken organisatoren Zelfstandig Ondernemend Zomergem (ZOZ) een Jong Ondernemend Zomergem (JOZ) in samenwerking met de standhouders resoluut de kaart van de vernieuwing. En met succes, de gerestylede jaarbeurs lokte maar liefst 75.000 bezoekers. Op 10, 11 en 12 november hopen de organisatoren deze grandioze stunt nog eens over te doen.

"De grote verandering werd supergoed onthaald", zegt Delphine Van den Berghe van het organisatiecomité. "We konden het aantal bezoekers maar liefst verdriedubbelen." In een mum van tijd ontwikkelde Jaarbeurs Zomergem zich tot één van de hipste beurzen van de regio. Om bezoekers steeds opnieuw te blijven verrassen, werd er ook dit jaar weer lichtjes aan de nieuwe succesformule gesleuteld. "Het verfrissende concept werd doorgetrokken naar het autopaviljoen", zegt Delphine Van den Berghe. "Terwijl je er vroeger enkel wagens kon bewonderen, zullen er nu tussen de auto's ook andere stands opgesteld staan. Op die manier wordt het paviljoen voor bezoekers veel aantrekkelijker." Dit jaar werden kosten noch moeite gespaard en werd er door de organisatoren massaal geïnvesteerd in de inrichting van de paviljoenen. Zo hangt er bijvoorbeeld overal nieuwe verlichting.

Affiche Jaarbeurs 2017

57 standhouders

"We willen er samen met de exposanten naar streven om ons evenement op de kaart te zetten als de gezelligste beurs van het Meetjesland en zijn meer dan ooit in de ban van kwaliteit. Onze slogan is dan ook 'Onweerstaanbaar verrassend'", aldus Delphine Van den Berghe. "De verfrissende aanpak wordt consequent doorgetrokken in het aanbod van de standhouders. Naast de vaste waarden van de beurs verwelkomen we ook tal van nieuwe standhouders uit branches als bouw, renovatie, decoratie, meubelen, auto's, motoren, fietsen, vrije tijd, wijnen, reizen, kledij, juwelen en kunst. Alles bij elkaar verwachen we dit jaar maar liefst 57 standhouders."

Photobooth

Een leuke nieuwigheid is de aanwezigheid van een fotozuil waar je een origineel kiekje kan laten maken van jezelf en dit meteen kan delen met je vrienden op Facebook of andere sociale media. In Amerika zijn dergelijke photobooths een vaste waarde. Iets voor jou? Kom het zien, uitproberen en het resultaat bekijken op de 70ste jaarbeurs!

3 centrale hotspots

Ook dit jaar wordt er gewerkt met drie centrale hotspots, die verspreid staan over de beurs. In de 'Apero y Vino' kunnen bezoekers terecht voor een aperitiefje met tapas, in de 'Barista Bar' wordt er heerlijke koffie met gebak geserveerd en aan diverse foodtrucks is er eveneens heel wat lekkers te verkrijgen.

Foto Jaarbeurs 2017

Openingsuren van de 70ste jaarbeurs en 29ste autoshow:

  • Vrijdag 10 november van 16 tot 22 uur
  • Zaterdag 11 november van 14 tot 20 uur
  • Zondag 12 november van 11 tot 19 uur

Activiteiten

Kom naar één van onze upcoming events...

Bekijk alle evenementen

© Lievo, 2024 Design by Emilie Lippens, Code by webflow