Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Activiteiten

Update: de jaarbeurs in Lievegem gaat dit jaar niet door omwille van de huidige coronamaatregelen. Elke dag worden er nieuwe activiteiten georganiseerd, gaande van een klantenavond tot een kindernamiddag. Wil je geen enkele activiteit missen? Hou dan het programma zeker in de gaten!

Op de jaarbeurs kan je ook terecht voor heel wat entertainment voor jong en oud. Benieuwd welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden tijdens de Jaarbeurs in Lievegem? Hieronder een overzicht!

Vrijdag 8 november

Avond

 • Klantenavond
  Op vrijdagavond 8 november gaan wij van start. Deze avond is een klantenavond voor onze standhouders en is enkel toegankelijk op uitnodiging.

Jaarbeurs Lievegem

Zaterdag 9 november

Middag

 • Opening jaarbeurs
  Op zaterdag 9 november opent de 72ste editie van de jaarbeurs zijn deuren om 14u00. Je kan alvast genieten van een wandeling door de beurs en ontmoet de enthousiaste ondernemers van Lievegem en omstreken! Geniet van een drankje of een koffie met een taartje in één van de verschillende bars.

Avond

 • Optreden 'The Broken Bottle Big Band'
  Zaterdagavond zullen we de eerste dag van de jaarbeurs afsluiten door een optreden van ‘The Broken Bottle Big Band’ op het podium in de foodtrucks. Zij starten om 22 uur en zullen de tent in vuur en vlam zetten op de 1ste avond van de jaarbeurs. The Broken Bottle Big Band is een 12-koppige coverband die ons zal entertainen met hun muziektalent. Haal jullie dansschoenen maar boven! 

"Haal op zaterdagavond jullie dansschoenen maar boven voor het optreden van The Broken Bottle Big Band!"

Jaarbeurs foto

Zondag 10 november

Voormiddag (van 11u30 tot 13u00)

 • Turnclub Waarschoot
  De turnclub uit Waarschoot komt ons verbazen met hun turn- en danstalent. Komen jullie ook kijken naar hun optreden?

Middag (van 14u00 tot 17u00)

 • Kindernamiddag
  Ben je graag voor 1 dag een prinses? Of wil jij een gevaarlijke leeuw zijn, verander je liever in een bloemetje of ben jij toch liever die ridder uit de films? Laat je dan gratis schminken op de beurs!  

Avond (van 18u00)

 • De Knappe Koppen
  De band 'De Knappe Koppen' komen met hun 3 eerlijke gespeelde muziek brengen, lekker ontspannen tussen het publiek door. Zij zullen geen podium betreden maar wandelen al zingend door de gangen van onze beurs door. Zij zorgen voor leuke meezingers, ambiance verzekerd!

Foto jaarbeurs

Maandag 11 november

Middag (van 14u00 tot 17u00)

 • Clown Goestov
  Clown Goestov komt langs op onze jaarbeurs! Deze clown is een rare vogel, hij heeft een rode neus en een leuk mutsje. Hij heeft een tas vol leuke spullen. Soms komt er wat magie uit de tas tevoorschijn, gek hé. Wel wat vreemd dat hij niks zegt. Zou hij wel kunnen praten? Kom jij met de kinderen eens kijken naar Clown Goestov?

Brandweer en politie aanwezig met informatie

Politie

 • Zaterdag  9 november 2019: Intrafamiliaal geweld:
  Wat is intrafamiliaal geweld (IFG) of partnergeweld? Is dit een prioriteit voor de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem? Hoe pakken wij dit binnen onze politiezone concreet aan? Vooreerst geeft het team van het actieplan ‘IFG’ uitleg over wat IFG nu precies is, namelijk “elk dwingend, intimiderend gedrag dat uitgeoefend wordt tegenover een gezins- of familielid of (ex)-intieme partner en gepaard gaat met geweld of dreiging met geweld”. Het is vaak een moeilijk onderwerp om over te praten. Zowel bij de politie als bij de hulpverlening kan men terecht voor advies en hulp. Het team van het actieplan IFG is bereikbaar en aanspreekbaar op de jaarbeurs voor iedereen die hierover een vraag heeft of informatie wenst.

 • Zondag 10 november 2019: Verkeersveiligheid:
  Preventief werken aan verkeersveiligheid is heel belangrijk voor de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem. De werkgroep ‘verkeersongevallen met lichamelijk letsel’ wenst op de jaarbeurs geïnteresseerden bij te staan met vragen omtrent verkeer en verkeersveiligheid. We zullen eveneens aan de hand van didactisch materiaal de gevaren in het verkeer aantonen. Heb je een vraag omtrent verkeersveiligheid? Vraag het dan gerust aan de medewerkers van de politie op de jaarbeurs!

 • Maandag 11 november 2019: Diefstalpreventieadvies:
  Inbrekers breken in wanneer het hen het makkelijkst gemaakt wordt. Ze slaan hun slag meestal als er niemand thuis is, vaak in de vooravond, als de meeste mensen nog op hun werk zijn. Net op die momenten vergeet je soms de juiste maatregelen te treffen. Nochtans, eenvoudige veiligheidstips kunnen al veel voorkomen... Het diefstalpreventieadviesteam van de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem biedt onze inwoners gratis tips aan om een inbraak te voorkomen. Daarvoor komen we graag naar je toe! Op basis van concrete voorbeelden zullen we dit duidelijk maken aan de bezoekers van de jaarbeurs. Heb je nood aan tips of een vraag voor onze diefstaladviseurs? De politie-inspecteurs beantwoorden graag al je vragen!

Brandweer

 • Brandpreventie:
  De brandweermannen van post Zomergem (Brandweerzone Centrum) zullen op de stand brandpreventieadvies geven aan de bezoekers. We focussen dit eindejaar op rookmelders, omdat die vanaf 1 januari 2020 verplicht zijn in elke woning. We geven raad waar je best rookmelders hangt en waar niet. We vertellen ook welke rookmelder je best koopt. Mensen kunnen ook een huisbezoek aanvragen, dan komen onze brandpreventieadviseurs langs voor een check-up van de woning. Naast deze brandpreventie willen we ook op lokaal niveau mensen warm maken om vrijwilliger te worden bij de brandweer. Voor onze rekruteringscampagne hebben we heel wat materiaal ontwikkeld. We geven geïnteresseerde mensen een voorproefje van de testen die je moet afleggen om brandweer te kunnen worden. Wie onze breinbreker kan oplossen (die ruimtelijk inzicht test), krijgt een gadget mee naar huis.

Openingsuren Jaarbeurs Lievegem

 • Vrijdag 8 november vanaf 20 uur (Klantenavond: enkel toegankelijk op uitnodiging)
 • Zaterdag 9 november van 14 tot 21 uur
 • Zondag 10 november van 11 tot 20 uur
 • Maandag 11 november van 14 tot 19 uur

BEKIJK BEREIKBAARHEID

Logo Lievegem

 

Wil je ook lid worden van Lievo?

Lid worden

© Lievo, 2022 Design by Emilie Lippens, Code by webflow