Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Eten en drinken

Update: de jaarbeurs in Lievegem gaat dit jaar niet door omwille van de huidige coronamaatregelen. Napraten bij een lekkere  koffie met gebak, gezellig keuvelen bij een goed glas wijn, of een fris biertje en een kleinigheid eten? Dat kan in onze 3 verschillende hotspots op de beurs.

Napraten bij een lekkere koffie met gebak, gezellig keuvelen bij een goed glas wijn of een fris biertje en een kleinigheid eten? Dat kan op 3 verschillende plaatsen in de beurs. Bovendien zijn er op die hotspots ook nog andere dingen te beleven.

Drie centrale hotspots

The Foodtrucks

Bij de inkom van de beurs val je meteen onze foodtruck bar binnen.  Hier sta je op de centrale plaats voor ambiance! Geniet hier van een frisse gin-tonic en allerlei lekkers geserveerd door de verschillende foodtrucks. Vergeet savonds zeker niet af te zakken naar deze bar voor de optredens! 

Barista Bar

Genieten van een gewone koffie, of liever een doppio? Latte macchiato?  thee? Hier wordt alles vers gemaakt voor u door de koffie van Jovado. Gezelligheid op zijn troef hier met de zelfgemaakte meubels van GVH design, interieur & decoratie en de gebakjes van Patisserie Bauwens. 

Apero Y Vino

L’heure de l’apero ? Kom dan naar de de Apero Y Vino bar voor een glaasje bubbels of wijn met een lekker bord  tapas. Hier kom je in één groot straatfeest terecht! 

Foto jaarbeurs

Logo Lievegem

Wil je ook lid worden van Lievo?

Lid worden

© Lievo, 2022 Design by Emilie Lippens, Code by webflow