Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Dranken Latomme

Dranken Latomme biedt u een groot assortiment van bieren, wijnen, sterke dranken en non-alcoholische dranken. Alsook hebben wij een uitgebreid gamma aan geschenkartikelen. Wij verhuren feestmaterialen, die door ons aan huis geleverd kunnen worden. Zowel particuliere als professionele klanten kunnen bij ons terecht. Kom gerust eens langs, wij helpen u graag verder.

Winkel van 400 m²

In onze winkel van 400 m² vindt elke klant zijn gading. Er is een ruim aanbod van bieren, wijnen, schuimwijnen & champagnes, frisdrank, water & melkproducten, aperitieven & sterke dranken.

Op geregelde tijdstippen wordt er een wijndegustatie ingepland en voor de liefhebbers van speciale bieren en streekbieren is er een breed assortiment.

Foto Dranken Latomme

Verhuur & feestplanning

Wij verhuren eettafels (klein & groot), stoelen, bartafels, barstoelen, frigo's, tapinstallaties, koelwagen, glazen, tassen, ...

Wij staan steeds klaar voor uw feest te voorzien van de juiste benodigdheden alsook het uitrekenen van de hoeveelheid drank.

Voor speciale gelegenheden of kleine verrassingen kan u bij ons steeds terecht voor biermanden, speciale geschenkverpakkingen en bier op een meter.

Onze jarenlange ervaring in feestplanning maakt ons een ideale partner voor alle evenementen. Bij grote aantallen leveren wij aan huis.

Foto Dranken Latomme

Adresgegevens

Drankencentrale Latomme nv
Hofbouwstraat 15
9930 Zomergem
T 09/372 72 54
F 09/372 40 65
info@drankenlatomme.be

Bezoek website

Wil je ook lid worden van Lievo?

Lid worden

© Lievo, 2024 Design by Emilie Lippens, Code by webflow