Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Rechtuit Advocaten

Bent u op zoek naar ijzersterk juridisch advies? Wenst u commercieel en juridisch stevig in uw schoenen te staan? Zoekt u een antwoord op een juridisch vraagstuk of wil u genieten van een betrouwbare partner wanneer u te maken krijgt met het gerecht? Rechtuit Advocaten bestaat uit vier ervaren advocaten, elk met hun eigen specialisaties.

Advocatenkantoor

Rechtuit Advocaten werd in september 2015 opgericht door Ine Smolders, Rino Mariman en Katrien Van Den Bulcke. Zij hebben elk jarenlange ervaring in verschillende rechtsdomeinen (o.m. bouwrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, handelsrecht, familierecht, verkeersrecht en strafrecht), waardoor zij als lokaal advocatenkantoor een gespecialiseerde juridische dienstverlening kunnen aanbieden in nagenoeg alle rechtsdomeinen. 

Rechtuit Advocaten richt zich voornamelijk tot ondernemingen, zelfstandigen en particulieren en staat onder meer in voor het verlenen van juridisch advies, het opstellen van juridische documenten, het zoeken naar oplossingen voor juridische problemen en het voeren van gerechtelijke procedures.

Het kantoor is intussen uitgebreid met een vierde advocaat. Samen streven we steeds naar een snelle, transparante en pragmatische aanpak.

Voor wie?

Rechtuit Advocaten is er voor u: particulier, onderneming, overheidsinstantie of vereniging. Dankzij onze open communicatie, een grondige kosten-batenanalyse van uw zaak en een transparante manier van werken komt u nooit voor verrassingen te staan. Een minnelijke regeling bespaart u vaak veel tijd, kosten en leed. Waar nodig starten we een gerechtelijke procedure op.

Foto Rechtuit Advocaten

Foto Rechtuit Advocaten

“Bij Rechtuit Advocaten is uw dossier in goede handen.
Een gedreven team van advocaten neemt uw dossier ter harte.”

Waar?

Aan alle balies in heel Vlaanderen en Brussel. Maar ook voor geschillen in Wallonië of in het buitenland kan u bij ons terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Adresgegevens

Rechtuit Advocaten
Westeindestraat 34 
9990 Maldegem 
T 050 70 60 27 
F 050 75 02 12 
E contact@rechtuitadvocaten.be

Bezoek website

Wil je ook lid worden van Lievo?

Lid worden

© Lievo, 2021 Design by Emilie Lippens, Code by webflow