Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Schrijf u in voor de Workshop Social Media!

- Garage Lammens, Kruisstraat 10, 9930 Zomergem

Workshop 'Versterk uw beursdeelname met sociale media'

Versterk uw beursdeelname met sociale media – 11 oktober 
Deelnemen aan een beurs of event, het kan uw organisatie zoveel opleveren! 
Maar hoe zorgt u ervoor dat u er maximaal rendement uithaalt? In deze opleiding bekijken we alle mogelijkheden om jouw beursdeelname te verstreken met behulp van sociale media. Want communicatie speelt uiteraard een grote rol, zowel vooraf, tijdens als nadien. Ook de afwezigen kan u zo verder betrekken bij uw beursdeelname of event, zodat u die communicatie-inspanning des te rendabel kan maken. 

Praktisch

De workshops worden gegeven door lesgevers van VOKA Oost-Vlaanderen en worden uitgewerkt op maat van de leden van Zelfstandig Ondernemend Zomergem, waarbij er rekening wordt gehouden met de behoeften de wensen van de deelnemers.

Het gaat om interactieve workshops waarbij de deelnemers betrokken worden. Op die manier kunnen ze na afloop meteen zelf aan de slag met wat ze geleerd hebben.

Voor elke workshop kunnen de deelnemers op voorhand bedrijfseigen cases en voorbeelden doorgeven waarmee ze geconfronteerd worden in de dagdagelijkse praktijk. Hierdoor komen de opleidingen tegemoet aan de wensen en noden van de deelnemende bedrijven.

De workshops gaan door van 19u30 tot 22u00 in garage Lammens, Kruisstraat 10 te Zomergem.

Intresse?

Schrijf u in voor deze workshop via secretariaat@zozomergem.be. Op voorhand inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn meestal beperkt  tot 15 à 20 personen. Voor de ZOZ-leden zijn de workshops gratis en zij hebben voorrang bij inschrijving.

Foto Workshop Social Media

Kwaliteit

Voka Oost-Vlaanderen beschikt over 3 kwaliteitslabels: ISO9001, de KMOP-norm en ESF. Alle interne processen worden systematisch en kritisch onderzocht. We beschikken over een kwaliteitshandboek, een klachtenprocedure en methodieken voor het meten van klantentevredenheid.

Voka Oost-Vlaanderen is ononderbroken ISO 9001 gecertificeerd sinds 5 april 2002 door de controleorganisatie BCC.

Daarnaast behaalde zij bij ESF het kwaliteitslabel én een erkenning bij de KMO-portefeuille voor de pijlers ‘opleiding’ , ‘advies’ , ‘peterschapsprojecten’ en ‘strategisch advies’. Deze erkenningen zijn van groot belang om aan de snelle evoluties in de dienstverlening aan bedrijven tegemoet te komen.

Het voortdurende streven naar verdere verbetering is de blijvende uitdaging voor de toekomst.

Activiteiten

Kom naar één van onze upcoming events...

Bekijk alle evenementen

© Lievo, 2024 Design by Emilie Lippens, Code by webflow