Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Aftellen naar de Jaarbeurs in Lievegem

Update: de jaarbeurs in Lievegem gaat dit jaar niet door omwille van de huidige coronamaatregelen. Van vrijdag 8 tot en met maandag 11 november 2019 organiseerde Lievo samen met haar partners de 72ste jaarbeurs en 31ste autoshow in de hallen van sportcentrum Den Boer en aanpalend paviljoen.

Jaarbeurs blies 72 kaarsjes uit

Met de 72ste editie van de Jaarbeurs en de 31ste Autoshow wou Lievo doorgaan op het elan van de afgelopen jaren. De jaarbeurs is meer dan ooit in de ban van kwaliteit, beleven en verrassen. Dit werd consequent doorgezet in het aanbod van standhouders, inrichting van de beurs, aankleding van de standen en de diverse activiteiten.

Standhouders

Naast de vaste waarden van de beurs verwelkomden we ook tal van nieuwe standhouders uit branches als bouw, renovatie, decoratie, meubelen, auto's, motoren, fietsen, vrije tijd, wijnen, reizen, kledij, juwelen en kunst. Voor de 31ste autoshow zijn er 9 automerken te bewonderen: Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Citroën, BMW, Mazda, Toyota, Ford en Dex (nieuw, of bijna nieuwe wagens). De lijst met standhouders van dit jaar vind je terug bij de exposanten.

"De gezelligste beurs van het Meetjesland."

Al benieuwd hoe dit er allemaal zal uitzien? Op zoek naar nieuwe ideeën voor huis of tuin? U bent aan het bouwen of verbouwen? U bent toe aan een nieuwe wagen? Of wilt u gewoon een gezellige uitstap maken? Dan heten wij u van harte welkom op 9, 10 en 11 november 2019, in het sportcentrum “Den Boer” waar we samen gaan voor een weekend vol sfeer, gezelligheid en beleving!

Jaarbeurs 2019

Openingsuren

  • Vrijdag 8 november 2019 vanaf 20 uur (Klantenavond: enkel toegankelijk op uitnodiging)
  • Zaterdag 9 november 2019 van 14 tot 21 uur
  • Zondag 10 november 2019 van 11 tot 20 uur
  • Maandag 11 november 2019 van 14 tot 19 uur

Eten en drinken

Napraten bij een lekkere  koffie met gebak, gezellig keuvelen bij een goed glas wijn, of een fris biertje en een kleinigheid eten? Dat kan op 3 centrale hotspots in de beurs. 

Activiteiten

Elke dag worden er nieuwe activiteiten georganiseerd, gaande van optredens tot een kindernamiddag. Wil je geen enkele activiteit missen? Neem dan zeker een kijkje op de pagina Activiteiten.

Bereikbaarheid

Benieuwd hoe je de Jaarbeurs in Zomergem het vlotst kan bereiken? Op de pagina Bereikbaarheid geven we een volledig overzicht waar je je best je auto kwijt kan. Dit jaar bieden we ook opnieuw een shuttledienst aan.

Standhouder of vrijwilliger worden?

Wil je graag deelnemen aan de Jaarbeurs en je graag inschrijven als standhouder? Vul dan het formulier in op de pagina standhouder worden. Of heb je eerder ambities om mee te werken en er een topeditie van te maken, geef je dan op als vrijwilliger.

Logo Lievegem

 

Wil je ook lid worden van Lievo?

Lid worden

© Lievo, 2022 Design by Emilie Lippens, Code by webflow