Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Aftellen naar de Jaarbeurs in Zomergem

Van zaterdag 9 tot en met maandag 11 november 2019 organiseert Lievo samen met haar partners de 72ste jaarbeurs en 31ste autoshow in de hallen van sportcentrum Den Boer en aanpalend paviljoen.

Jaarbeurs blaast 72 kaarsjes uit

In 2016 trokken organisatoren Zelfstandig Ondernemend Zomergem (ZOZ) en Jong Ondernemend Zomergem (JOZ) in samenwerking met de standhouders resoluut de kaart van de vernieuwing. En met succes, de gerestylede jaarbeurs lokte maar liefst 7500 bezoekers. Op 9, 10 en 11 november hopen de organisatoren deze grandioze stunt nog eens over te doen.

In het jaar 2016 werd de grote conceptverandering supergoed onthaald. We konden het aantal bezoekers maar liefst verdriedubbelen. In een mum van tijd ontwikkelde Jaarbeurs Zomergem zich tot één van de hipste beurzen van de regio. Om bezoekers steeds opnieuw te blijven verrassen, werd er ook dit jaar weer aan de nieuwe succesformule gesleuteld. Het verfrissende concept werd doorgetrokken naar het autopaviljoen. Terwijl je er vroeger enkel wagens kon bewonderen, zullen er nu tussen de auto's ook andere stands opgesteld staan. Op die manier wordt het paviljoen voor bezoekers veel aantrekkelijker. Dit jaar werden kosten noch moeite gespaard en werd er door de organisatoren massaal geïnvesteerd in de inrichting van de paviljoenen. Zo hangt er bijvoorbeeld overal nieuwe verlichting.

Visual Jaarbeurs 2018

 

Nieuw concept

Benieuwd welke nieuwigheden er allemaal werden doorgevoerd aan de Jaarbeurs in Zomergem? Neem dan zeker een kijkje op de pagina Algemeen en ontdek wat er allemaal te beleven valt.

Activiteiten

Elke dag worden er nieuwe activiteiten georganiseerd, gaande van een afterwork tot een kindernamiddag. Wil je geen enkele activiteit missen? Neem dan zeker een kijkje op de pagina Activiteiten.

Bereikbaarheid

Benieuwd hoe je de Jaarbeurs in Zomergem het vlotst kan bereiken? Op de pagina Bereikbaarheid geven we een volledig overzicht waar je je best je auto kwijt kan.

Exposanten

Op onze jaarbeurs staan er maar liefst 45 exposanten. Benieuwd welke standhouders er allemaal deelnemen? Neem dan snel een kijkje op de pagina Exposanten.

Standhouder of vrijwilliger worden?

Wil je graag deelnemen aan de Jaarbeurs en je graag inschrijven als standhouder? Vul dan het formulier in op de pagina Standhouder worden. Of heb je eerder ambities om mee te werken en er een topeditie van te maken, geef je dan op als Vrijwilliger.

 

Logo's provincie en gemeente

Wil je ook lid worden van Lievo?

Lid worden

© Lievo, 2019 Design by Emilie Lippens, Code by webflow