Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Shop jij in Lievegem? Verzamel vijf QR-codes

05 december 2021 - Activiteiten

Doe mee aan onze scanactie & win!

Verzamel van 10 december 202& tot en met 15 januari 2022 vijf QR-codes bij deelnemende handelaars en maak kans op een Lievobon t.w.v. 50 EUR.

Scanactie Lievo

Shop jij in Lievegem?

Een gezonde gemeenschap, dat gaat over jou, over mij en over ieders gezondheid maar ook over een gezonde lokale economie. De veerkracht die de bedrijven, winkels en horeca moesten tonen in deze onwaarschijnlijke tijden is groot. Maar ook de loyaliteit van de klanten mogen niet vergeten worden. Elke Lievegemse ondernemer wil zijn klanten bedanken voor de steun én het vertrouwen dat klanten hadden tegenover vele handelszaken. 

Om die klanten te bedanken én om hen aan te moedigen in Lievegem te kopen, heeft Lievo vzw een actie op poten gezet: “Shop Lievegems, Scan & Win”.

Hoe deelnemen?

 1. Ga winkelen of shoppen bij een deelnemende Lievegemse ondernemer.
 2. Scan aan de kassa de unieke QR-code van de deelnemende handelaar en maak éénmalig een account aan.
 3. Verzamel 5 QR-codes in 5 verschillende deelnemende Lievegemse handelzaken (ook bij horecazaken).
 4. Elke dag wordt één winnaar geselecteerd en maak je kans op een Lievobon ter waarde van € 50.

Heb je geen smartphone? Je kan deelnemen aan de actie door je telefoonnummer bij de deelnemende handelaar achter te laten. Deze zorgt dat je registratie in orde komt.

Veelgestelde vragen

 • Waar vind ik een lijst van de deelnemers?
  • Een overzicht van de deelnemers kan je bij elke deelnemende handelaar en op deze pagina terugvinden. 
 • Wat moet ik doen om mij aan te melden?
  • Als je jou voor de eerste maal aanmeldt, moet je jouw e-mailadres doorgeven en inloggen. Daarna krijg je een mail toegestuurd waarbij je je mailadres moet bevestigen.
 • Met welk toestel kan ik mij aanmelden?
  • Met een iPhone kan je de QR-code scannen via de camera-app. Hou je apparaat zo vast dat de QR-code verschijnt in de zoeker in de Camera-app. Uw apparaat herkent de QR-code en geeft een melding. Klik op deze melding en vervolgens wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je je e-mailadres of telefoonnummer kan ingeven. Tenslotte krijg je een mail om je e-mailadres te bevestigen en is de registratie voltooid.
  • Met een ander toestel dien je soms een QR-scanner te installeren via de app-store. Eens dit geinstalleerd werd, kan je de QR-code gewoon scannen en bovenstaande stappen doorlopen.
 • Hoe lang blijf ik in het bestand van deelnemers zitten?
  • Eens je vijf QR-codes gescand hebt blijf je gedurende de volledige looptijd van de wedstrijd in het bestand zitten tot je wint.
 • Hoe weet ik als deelnemende handelaar of ik een klant juist geregistreed heb?
  • Bij het registreren van een klant via je computer, krijg je GEEN bevestiging van de registratie. Hij/zij zit wel in ons systeem.

Wedstrijdreglement

Bij deelname aan de wedstrijd ga je akkoord met het wedstrijdreglement.

© Lievo, 2024 Design by Emilie Lippens, Code by webflow