Wij gebruiken cookies van diensten van derden voor marketingactiviteiten en om u een betere ervaring te bieden. Lees hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt controleren door te klikken op "Privacyvoorkeuren".


Privacyvoorkeuren

 

ONDERNEMERSORGANISATIE LIEVEGEM

Lievo brengt mensen samen

 

1

ONDERNEMERSORGANISATIE
VOOR MENSEN

Lievo staat voor samen sterk ondernemen


Lievo ondersteunt en verbindt door te faciliteren en organiseren.
Denk aan onze vele workshops, acties, events en gezellige avonden met bekende sprekers. Zo profileren we ons als de ondernemersorganisatie uit Lievegem die dicht bij ondernemers en bedrijven staat.


OVER LIEVO
2

RAAD EN DAAD VOOR
EN DOOR ONDERNEMERS

Lievo zoekt samen naar oplossingen


Ondernemersorganisatie Lievo doet meer dan praten. We helpen door degelijke informatie, sterke connecties en gericht te zoeken naar de beste oplossing.

Heb je zelf een idee? Lievo zet waar mogelijk de schouders ermee onder.


ONZE PARTNERS
3

HET REILEN EN ZEILEN
IN LIEVEGEM

Lievo onderneemt samen op de Jaarbeurs


De grote jaarbeurs komt eraan. Het event voor ondernemend Lievegem, klanten en passanten. Geniet van het gezellig tafelen in de Lievobistro, de interessante gesprekken aan de kleurrijke standen en tal van mogelijkheden voor ondernemers om hun producten of diensten te tonen.


WORD EXPOSANT

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen

Ondersteuning

Lievo ondersteunt initiatieven, brengt kennis en ervaring mee en zorgt voor een goede connectie tussen bedrijven en de gemeente.

Activiteiten

Lievo organiseert netwerkevenementen, activiteiten en gezellige avonden en ondersteunt ideeën van bedrijven waar mogelijk.

Communicatie

Lievo zorgt voor een gebruiksvriendelijk platform waar ondernemers eenvoudig aan de juiste informatie komen en connecteren met elkaar.

Lievo events en activeiten

Lievo events en activeiten

Een gezellige avond met een bekende Vlaming achter de microfoon, een netwerkavond of workshop, belangrijke wetswijzigingen of wegenwerken in het centrum. Ondernemers en bedrijven uit Lievegem blijven graag op de hoogte en daarom zorgen wij voor de laatste nieuwtjes. Lievo is namelijk meer dan een ondernemersorganisatie. We gaan proactief op zoek, verbinden, bemiddelen, communiceren en organiseren voor de kleine starters tot de grote kmo’s.

EVENTS EN MEER

Sponsors en partners

Lievo zit vol gedreven ondernemers en bedrijven die verder kijken, hun expertise delen en Lievegem groot maken. Zij maken deel uit van het hart van onze ondernemersorganisatie. Naast de talloze leden, steunt Lievo op heel wat partners en sponsors die hun plek dubbel en dik verdienen. Daarom zetten we ze graag in de schijnwerpers. Wil je ook partner worden en mee aan het stuur staan van onze prachtige Lievegemse netwerk- en ondernemersorganisatie? Vraag naar meer informatie.

 

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen

Vers van de pers

Jaarbeurs Lievegem 2024

JAARBEURS LIEVEGEM 2024

Blokkeer alvast 9, 10 en 11 november 2024 in je agenda voor de 74ste editie van de strafste en gezelligste jaarbeurs van het Meetjesland.

Voordracht Inge Onsea

VOORDRACHT INGE ONSEA

Join us voor de inspirerende voordracht met Inge Onsea. Al 25 jaar is zij de creatief directeur en topvrouw achter het Belgische en kleurrijke modehuis Essentiel.

Lievo Zomerevent 2024

ZOMEREVENT 2024

De nieuwe ‘L’été indien’ komt eraan en we nodigen elk Lievo-lid uit om samen te nazomeren met een streepje muziek, drankje en lekkere hapjes.

Werken Lievegem

Hier werken we aan een mooier Lievegem

Lievo houdt een oogje in het zeil als het over Lievegemse projecten gaat. Van gemeentelijke wegenwerken tot het nieuwe Huis van Lievegem zorgen we dat je mee bent met het verhaal. Komt er een belangrijke en langdurige wegversperring aan? Dan verwittigen we zo snel mogelijk alle Lievoleden. Surf ook zeker naar de website van de gemeente voor de recentste informatie. Meer informatie over plaatselijke events en activiteiten vind je op onze Facebook en Instagram.

Don't Follow the Crowd,
Follow us on Instagram

@lievo.be