WAT TE DOEN IN LIEVEGEM

 

Wat te doen in Lievegem

Lokale activiteiten Lievo

Lievo organiseert met en voor heel wat bedrijven, handelaars en ondernemers uit Lievegem leuke, interessante en noemenswaardige activiteiten en evenementen. De bekendste zoals de KMO-drink, het Zomerevent en de Jaarbeurs verbinden jaarlijks honderden ondernemers en klanten met elkaar. Maar ook de tussentijdse netwerkavonden, gekende sprekers en de leerrijke workshops zijn de moeite waard. Wil je weten wat er te doen is in de buurt en in het Lievegems ondernemerslandschap? Volg onze Facebook en Instagram pagina, schrijf je in voor de nieuwsbrief, check je mailbox en onze website voor de laatste nieuwtjes.

Lievo vol voordelen

+    Lievo verbindt bedrijven, klanten en gemeentes tijdens activiteiten
+    Lievo verruimt je kennis en kunde door workshops en lezingen
+    Lievo stimuleert Koop Lokaal met acties, events en de jaarbeurs
+    Lievo ondersteunt bedrijven bij het realiseren van ideeën of events

WORD LID

Wat te doen bij Lievo

Heel het jaar door staan er verschillende activiteiten en events vast in de jaarkalender. De Lievegemse jaarbeurs is er eentje van, maar we organiseren nog veel meer echte kaskrakers die je niet mag missen. Ontdek ze, schrijf je in en kom mee netwerken, genieten en bijleren.

Lievo speciaal

We vullen de jaarkalender aan met leuke specials of inspirerende workshops, seminaries of avonden. Heb je zelf een idee voor een workshop, avond of event? Laat het ons weten en wij kijken waar we kunnen ondersteunen.

 

 

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen

Jaarkalender Lievo 2024

Lievo organiseert voor en door ondernemers

Jaarbeurs Lievegem 2024
Jaarbeurs Lievegem 2024
Jaarbeurs Lievegem 2024

Jaarbeurs Lievegem 2024

De Lievegemse jaarbeurs trekt elke keer heel wat ondernemers, bedrijven en meer dan 5000 potentiële klanten naar de hallen van sportcentrum Den Boer. De 74ste editie belooft ook weer een daverend succes te worden. Kleurrijke standen, kinderaccommodatie en gezellige eet- en drinkgelegenheden. Ontdek hoe je exposant wordt of de driedaagse beurs bezoekt.

Voordracht Inge Onsea

VOORDRACHT INGE ONSEA

Creatief directeur van Essentiel en flamboyante persoonlijkheid. Inge Onsea maakt haar eigen regels en barst van de tips and tricks om het (bedrijfs)leven aan te pakken. Met respect als voedingsbodem voor haar strategie stijgt ze elk jaar in populariteit. Hoe je een onfeilbaar plan van aanpak implementeert? Ze vertelt het op haar eigen manier.

Lievo Zomerevent 2024

ZOMEREVENT 2024

Het wederkerend succes staat op de planning. De nieuwe ‘L’été indien’ of nazomer event van 2024 brengt horeca, handelaars en bedrijven samen tijdens een verbindende avond. Samen klinken we op een succesvolle zomer en treden we de nieuwe herfst- en feestperiode tegemoet. Schrijf je in en geniet van de gezelligheid met een hapje en een drankje.

KMO drink 2024
KMO drink 2024
KMO drink 2024

KMO DRINK 2024

Lievo organiseert elk jaar weer een KMO Drink waar ondernemend Lievegem elkaar ontmoet, netwerkt en geniet van een gezellige avond met een hapje en een drankje. Deze keer verwelkomt Lippens Aluminium je in zijn bedrijf in Zomergem voor een semi-informele avond. Schrijf je in en ervaar de mogelijkheden om je ervaringen te delen en samenwerkingen te creëren.

Lievo EHBO cursus voor ondernemers

EHBO cursus voor ondernemers

We vlogen erin met drie workshops per dag. Ondernemend Lievegem stond klaar voor pleisters, eerste hulp en het betere levensreddende werk. Reanimatie en defibrillatie is echter heel wat meer dan een schaafwond of een splinter en dat merkten we meteen. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen kan levens redden en dat hebben we geleerd.

AI masterclass met Renout Van Hove

De toekomst met AI

Het rare beestje waar iedereen het over heeft. Wat is AI en hoe helpt het jouw bedrijf de toekomst in? Bij Lievo staan we niet stil en daarom nodigen we Renout van Hove uit om zijn expertise op een pragmatische manier te tonen aan ondernemers en bedrijven in Lievegem. Hoe zet ik AI efficiënt in om voor mijn bedrijf te werken. De hamvraag die Renout beantwoordt

Afgelopen activiteiten & events

Lievo organiseert voor en door ondernemers

Liever Lievegems

Liever Lievegems

Zeven op de tien mensen werken voor een lokale handelaar, horeca of kmo en die lieten Lievo en de hele gemeenschap niet in de steek met een oprechte en welgemeende koop lokaalactie. Een hartverwarmende boodschap klonk tijdens de coronaperiode door de straten van Lievegem met de hashtag #lieverlievegems en de vele leuke prijzen.

Actie shop scan win

Shop-scan-win

Een gezonde gemeenschap gaat over jou en mij, maar ook over een gezonde lokale economie en plaatselijke bedrijvigheid. Lievegemse ondernemers bedanken hun klanten graag voor de steun én het vertrouwen. Het leuke idee van #lieverlievegems ondersteunt Lievo vzw met acties zoals de koop lokaalactie “Shop Lievegems, Scan & Win”.

Workshop Jacques Vermeire

Bekend Vlaanderen op bezoek

Geweigerd aan alle conservatoria en nadien een monstercontract als tv-persoonlijkheid bij de overstap naar de commerciële zender. Jacques Vermeire staat al meer dan 30 jaar op de planken en laat zich niet kisten. Hij maakt mensen aan het lachen en inspireert ondernemers met een herkenbaar en geanimeerd betoog.

Workshop gespreksavond met Wouter Torfs

Workshop: gespreksavond met Wouter Torfs

Kwetsbaarheid en standvastigheid. Glorie en nederlagen. Winst en verlies. De gespreksavond met Wouter Torfs in Lovendegem was er eentje met veel openbaringen. De ziel werd blootgelegd en kleine zelfstandige tot bedrijfsleiders van Kmo’s luisterden aandachtig naar de wegen om winst en persoonlijk geluk te laten samengaan.

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen