ONDERNEMERSVERENIGING MET EEN HART

 

Lievo events en activeiten

Van middenstandsverbond naar Lievo

In 1924 ontstond het middenstandsverbond ‘NCMV’ dat de eerste handelsbeurs organiseerde. Het worstelde zich door de Tweede Wereldoorlog en leefde terug op in 1947. De Zomergemse middenstand vocht zich een weg door de tegenslagen en boekte lokaal heel wat succes.

In 1998 nam de afdeling ‘Zelfstandig Ondernemend Zomergem’ of ‘ZOZ’ het initiatief om de jaarbeurs naar nieuwe hoogtes te tillen. Het succes en de lokale groei liet ons toe om, met de fusie tot Lievegem in 2019, alle ondernemers uit de regio welkom te heten onder de nieuwe naam ‘Lievo’.

VRAAG INFO

Lievo vandaag

Een proactieve belangenbehartiger, levende gemeenschap, betrokken ondernemersvereniging en dé hub voor lokale ondernemers. Dat is Lievo vandaag. We mikken we op constructieve samenwerkingen en lokale economische groei. Wil je meebouwen aan de toekomst? Word lid van het strafste ondernemersnetwerk van Lievegem, laat je stem horen en geniet van de voordelen.

+    Connecteer met ondernemers uit de ruime omgeving
+    Neem deel aan netwerkevents en gratis activiteiten en workshops
+    Versterk je contact met het gemeentebestuur
+    Ontvang ondersteuning bij je ideeën en activiteiten binnen Lievegem
+    Ontvang kortingen en voordelen op onze events zoals de jaarbeurs

 

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen
1

WIE ZIJN WE

Een grote en groeiende groep dynamische en lokale handelaars en ondernemers die de handen in elkaar slaan om Lievegemse bedrijven te ondersteunen met raad en daad.


2

WAT DOEN WE

Lievo organiseert events, workshops en netwerkavonden.

We brengen mensen bij elkaar en ondersteunen de communicatie, beleidsvoering en samenwerking tussen klanten, bedrijven en lokale gemeenten.

3

WAT BRENGT HET OP

Lievo organiseert, faciliteert en schept bruggen tussen de gemeente en bedrijven en breidt je netwerk uit.

Je leert medeondernemers kennen, slaat de handen in elkaar en verrijkt je kennis.

4

WAT KOST HET

Lievo geeft je toegang tot veel voordelen, acties, connecties, events en voorziet een brug naar de gemeentelijke diensten. Om de molen draaiende te houden, vragen we een jaarlijkse bijdrage van € 90 of je wordt jaarsponsor of partner.

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen

LIEVO ACTIEF

Wat doen we en waarom moet je bij Lievo zijn? Heel wat activiteiten passeren de revue en daar neemt ondernemend Lievegem dankbaar gebruik van. Zo zijn klassiekers als de KMO-drink en het Zomerevent echte kaskrakers om ondernemers lokaal te verbinden en te versterken en trekken gezamenlijke reclamecampagnes en evenementen zoals de Jaarbeurs heel wat volk. Daarnaast zetten we waar mogelijk graag onze schouders mee onder initiatieven en ideeën van bedrijven en ondernemers.

MAAR ER IS MEER.

Inspirerende workshops, bekende gezichten en netwerkavonden vullen het jaar van onze ondernemersvereniging met interessante en leuke activiteiten waar de kracht van de lokale economie zichtbaar wordt. Het ‘koop lokaal’-initiatief staat dan ook hoog op de agenda, naast het ondersteunen en versterken van lokale bedrijven via een netwerkplatform.
LIEVO ACTIVITEITEN

Lievo events en activeiten

ONZE STRAFFE JAARBEURS

Het paradepaardje van Lievo is zonder twijfel onze straffe jaarbeurs. Met de lievobistro, de kleurrijke standen en de eeuwige gezelligheid blijven ondernemers, klanten en passanten graag hangen. Ben je wijnliefhebber of modebewust? Zit je midden in de verbouwingen of zoek je ideeën voor je interieur, tuin of kantoor? Dit en veel meer vind je tussen de gezellige bars, restaurants en foodtrucks. Lokale ondernemers genieten met even grote teugen van deze driedaagse waar ze hun producten of diensten tonen aan geïnteresseerden en klanten.

DENK JE DAT HET DAAR STOPT?

Nee, de Jaarbeurs is er voor iedereen. Van de groten tot de allerkleinsten. Zo maken klanten er een gezinsuitstap van. Geniet samen van het entertainment of laat de kinderen het spektakel ontdekken of spelen in de kinderopvang terwijl mama en papa op zoek gaan naar inspiratie. Zo maken wij van de Jaarbeurs de gezelligste beurs van het Meetjesland.

ONTDEK DE JAARBEURS