PARTNERS EN LEDEN

 

Lievo leden en partners

De partners van Lievo

Naast de vele leden bruist het bij Lievo van de vaste partners. Deze jaarsponsors halen het onderste uit de kan en helpen Lievo door praktische, beleidsmatige en financiële ondersteuning. Zonder hen bestaat er geen bruisende VZW voor ondernemers. We bedanken onze partners met extra marketing op de online en offlinekanalen van Lievo en zetten hen hieronder graag eens in de bloemetjes.

CONTACT

Voordelen leden

Word lid van het strafste ondernemersnetwerk van Lievegem, laat je stem horen en geniet van de voordelen van het Lievo lidmaatschap:
+    Connecteer met ondernemers uit de ruime omgeving
+    Neem deel aan netwerkevents en gratis activiteiten en workshops
+    Versterk je contact met het gemeentebestuur
+    Profiteer van ondersteuning bij je ideeën en activiteiten binnen Lievegem
+    Ontvang kortingen en voordelen op onze events zoals de jaarbeurs

Voordelen jaarsponsor

Naast alle voordelen van het Lievo lidmaatschap en de vermelding van je logo op alle Lievo communicatie, website en de toegangstickets van de jaarbeurs krijgen partners van Lievo nog heel wat extra’s:
+    10 gratis inkomkaarten voor de jaarbeurs (t.w.v. € 160)
+    10 gratis kaarten voor de officiële openingsavond van de jaarbeurs incl. hapjes en drankjes (t.w.v. € 280)
+    2 tickets voor één van de ondernemersdrinks (de Nacht van de ondernemer of het Zomerevent)
+    Uitnodiging voor de KMO-drink bij een collega-ondernemer
+    Uitnodiging voor workshops en sprekersevents

Johan Pattyn

TUINEN PATTYN

Pure creativiteit, vakmanschap en je tuin anders bekeken. Met planten uit de eigen kwekerij, een creatieve blik en veel zorg en aandacht zorgt Tuinen Pattyn voor de mooiste tuinen van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

Dranken De Fruyt

DRANKEN DE FRUYT

Dranken De Fruyt maakt deel uit van de Prik & tik winkels. Daardoor zijn ze onklopbaar in het assortiment frisdranken, speciale bieren en sterke dranken, maar bieden ze ook de warme en hartelijke ontvangst van een plaatselijke handelaar.

Lippens Alu

LIPPENS ALU

Wist je dat aluminium ramen, deuren en garagepoorten heel wat voordelen bieden ten opzichte van hun pvc-tegenhangers? Lippens Alu geeft je, als erkende SAPA-vakman, een eerlijke uitleg en kiest samen met jou de juiste kwaliteitsprofielen.

Goosens Bouwwerken

GOOSENS BOUWWERKEN

Afbraak-, gevel-, kelder-, beton-, terras- en metselwerken. Van architecturale blikvangers tot innoverende bouwwerken.
Bouwwerken Goossens denkt mee na en bouwt elke dag aan een mooier Lievegem.

KBC Van Hulle

KBC LIEVEGEM

Verzekeringen met de kennis en ervaring van de KBC-grootbank, maar de service en nabijheid van het Van Hulle-Byl verzekeringskantoor. Met een vestiging in deelgemeenten Zomergem en Waarschoot is er altijd een kantoor bij je in de buurt.

Umain

UMAIN

Alle boekhouding, fiscaliteit en advies voor ondernemers onder één dak. Umain is het accountantskantoor waar je terechtkan met je vragen. Van Btw-aangiftes en belastingaangiftes tot het opmaken van tussentijdse overzichten en jaarrekeningen.

Durocub

DUROCUB

Meer en meer verandert de keuken in een leef- en beleefruimte waar het hele gezin samenkomt. Met meer dan 80 jaar ervaring in keukens volgt Durocub deze transitie op de voet en zorgen ze voor de droomkeuken die bij je interieur past.

Credofin

CREDOFIN

Vertrouwde bankkantoor, verzekerings- en vastgoedmakelaar. Rondlopen om alles in orde te maken is voorbij door Credofin. Ze brengen al hun expertise onder dezelfde noemer. Van bankzaken en verzekeringen tot begeleiding bij verkoop of verhuur.

Van de Velde Uitvaart

VAN DE VELDE UITVAART

Sereniteit en nabijheid tijdens de meest ingrijpende gebeurtenis in het leven. Van de Velde Uitvaart zorgt voor jou en je familie op deze moeilijke momenten en ondersteunt bij de praktische en belangrijke beslissingen na een overlijden.

Drankencentrale Latomme

DRANKENCENTRALE LATOMME

Dranken Latomme zorgt voor particuliere en professionele klanten met een groot assortiment.
Kies uit het ruime aanbod aan bier, wijn, sterke drank en non-alcoholische drank tot geschenkartikelen en aan huis geleverde feestmaterialen.

Vrijmoed advocaten

VRIJMOED ADVOCATEN

Hoogwaardige juridische dienstverlening in mensentaal. Onze specialisaties gaan van contractenrecht, handelsrecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht, verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, consumentenrecht tot bouwrecht en vastgoedrecht.

Van der Auwermeulen - Loontjens

VAN DER AUWERMEULEN - LOONTJENS

Staat er een grote beslissing op de planning? Dan heb je nood aan een vertrouwenspersoon en raadgever. De Geassocieerde notarissen van Lievegem loodsen je door het administratieve, juridische, financiële en fiscale proces van je beslissing.

Beter Bekeken

BETER BEKEKEN

‘Wij printen uw publiciteit’. Beter Bekeken is de voorloper in kwalitatieve visuele communicatie en de verhuur van mobiele ledschermen. Van bedrijf tot beurs wij zorgen voor je visuele marketing zonder zorgen.

Demeyer Steven Lovendegem

DEMEYER STEVEN

U wilt zonder twijfel een betrouwbaar vakman over de vloer van uw woning. Steven Demeyer is een erkend aannemer met 20 jaar ervaring in HVAC en sanitair.

Maak deel uit van de ondernemersorganisatie van Lievegem

Lievo brengt mensen samen